2. Ξηρός ατμός 160° C

Ξηρός ατμός 160° C με ταυτόχρονη απορρόφηση για μηδενική υγρασία.
Φρεσκάρει την επιφάνεια και απομακρύνει μικρόβια και οσμές                                  

Ο ξηρός ατμός είναι ένα ισχυρό «όπλο» στην φαρέτρα του εξοπλισμού μας. Είναι αυτός που προσφέρει παράλληλα 2 ισχυρά πλεονεκτήματα φρεσκάρει την επιφάνεια και απομακρύνει μικρόβια και οσμές.

Με την στιγμιαία βαθιά διείσδυση υψηλής θερμοκρασίας (160° C) ατμού και την ταυτόχρονη απορρόφηση - απομάκρυνση των μικροβίων με μηδενική χρήση υγρασίας να επιβαρύνει την περιοχή καθαρισμού

Συγκεκριμένα ο ατμός υψηλής θερμοκρασίας είναι ένα εργαλείο κλειδί ενάντια στους παθογόνους μικροοργανισμούς. Η εκτόξευση του ατμού από το ειδικό ακροφύσιο, έχει ως αποτέλεσμα την απολύμανση, τον καθαρισμό και την αντισηψία στην υπό ψεκασμό περιοχή. Έτσι αποτελεί μια υγιεινή γρήγορη και οικολογική λύση για  καθαριότητα στο σπίτι, χωρίς τη χρήση χημικών και απορρυπαντικών, ενώ τα μικρόβια και τα βακτήρια σκοτώνονται ακαριαία λόγω των υψηλών θερμοκρασιών.

Γιατί όχι ατμο-καθαριστής;

Η διαφορά του ξηρού ατμού από έναν απλό ατμοκαθαριστή είναι η επιβάρυνση της επιφάνειας με υγρασία ή οποία απαιτεί εκτεταμένο χρόνο στεγνώματος σε αεριζόμενο περιβάλλον και αποτελεί ένα ιδανικό περιβάλλον, για εκ νέου ταχεία ανάπτυξη των παθογόνων μικροοργανισμών, που παρέμειναν στο στρώμα σας.