Νεκρό δερμα- Ακάρεα

Νεκρό δέρμα

Το δέρμα σας αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα όργανα του σώματος σας, αφού αποκτά ως την ενήλικη ζωή σας περίπου το 16% του συνολικού σωματικού βάρους.
Είναι αδιάβροχο, προστατευτικό, τεντώνει και συρρικνώνεται στο απαιτούμενο μέγεθος. Λοιπόν είναι σημαντικό να το φροντίζουμε για να μην έρθουμε αντιμέτωποι με διάφορα προβλήματα εξαιτίας του.

Η αναγέννηση του δέρματος είναι μία φυσική διαδικασία κατά την οποία νέα κύτταρα παράγονται, ενώ τα παλιά κύτταρα, που βρίσκονται πλέον στην εξωτερική επιφάνεια, πεθαίνουν και πέφτουν. Αυτά σε διάστημα 1 χρόνου μπορούν να συσσωρευτούν σε περίπου 3,5 κιλά νεκρού δέρματος. Ας το θέσουμε διαφορετικά, αυτό είναι κατ’ εκτίμηση 55 λίτρα (ή 5 κουβάδες) το χρόνο!

Τώρα δεδομένου ότι ξοδεύετε περίπου το 1/3 της ζωής σας στο κρεβάτι, αναμένεται ότι θα προσθέτετε 1.6 κουβάδες νεκρού δέρματος στο στρώμα και τα σεντόνια σας ετησίως. Ευτυχώς μερικά από αυτά πιάνονται στα μαλλιά και τα ρούχα, με αυτόν τον τρόπο ξεπλένονται και απομακρύνονται, αλλά ένα μεγάλο μέρος αυτού του νεκρού δέρματος εγκαθίσταται στο στρώμα σας όπου γίνεται φαγητό για τα εκατομμύρια των ακάρεων σκόνης που κατοικούν στο κρεβάτι σας.

Το κρεβάτι σας θα μπορούσε να φιλοξενεί μέχρι και 10 εκατομμύρια ακάρεα. Η μέθοδος «CLEAN MATTRESS 3 βήματα ασφαλούς εξυγίανσης» καθαρίζει σε βάθος και εξυγιαίνει αφαιρώντας ακόμη και κάτω από την επιφάνεια τα νεκρά ακάρεα σκόνης και το νεκρό δέρμα περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη μέθοδο.

Παράλληλα, όσοι πάσχουν από νοσήματα όπως το ατοπικό έκζεμα ή η ψωρίαση, γνωρίζουν και οι ίδιοι ότι η πάλη ενάντια στην σκόνη και τα αλλεργιογόνα που συσσωρεύονται σε όλο το σπίτι και το κρεβάτι είναι συνεχής. Έτσι, η Clean Mattress μπορεί να συνεργαστεί μαζί σας και να αποτελέσει τη λύση που χρειάζεστε για να δώσετε ένα ισχυρό χτύπημα σε αυτή τη μάχη.