Παναγιώτης Ιωάννου, Μαρούσι

Καινοτόμος και πρωτοποριακή υπηρεσία, Όσον αφορά την εξυγίανση, βοηθάει να κοιμόμαστε πιο άνετα τη νύχτα. Γνωρίζοντας ότι τα περισσότερα μικρόβια και αλλεργιογόνα απομακρύνθηκαν από τα κρεβάτια και τους καναπέδες μας.

Πέτρος Φίλης, Κηφισιά

Οι φίλοι μου με έχουν χάσει. Τώρα που ο καναπές μου αστράφτει και απέκτησε  ξανα την χαμένη του φρεσκαδα δεν θέλω να σηκωθώ !

Δημήτρης Κεχαγιάς Καλλιθέα

Εντυπωσιάστηκα με το αποτέλεσμα . Δεν περίμενα η διαφορά να είναι τόσο αισθητή. Εξαιρετική υπηρεσία από την αρχή μέχρι το τέλος. Συνιστώ ανεπιφύλακτα την εταιρεία σε όποιον χρειάζεται να πάρει ένα στρώμα επαγγελματικά καθαρισμένο και αποστειρωμένο

Dr Αθηνα Παπαγεωργίου, Νίκαια

Ως μικροβιολόγος, ήμουν εξαιρετικά "παρανοϊκή" με την υγιεινή και την καθαριότητα στο σπίτι. H «απομυθοποίηση» του καθαρού σπιτιού ήρθε  όταν είδα ένα χοντρό "χαλάκι" από σκόνη και ακάρεα απορροφημένο από το στρώμα μου επάνω στο φίλτρο της μηχανής απορρόφησης της Clean Matτress.
Το στρώμα μου είναι τώρα καθαρό, χωρίς ακάρεα σκόνη και βακτήρια. Το UV φως και η επεξεργασία με ατμό που χρησιμοποιούν είναι επαρκή για την εξάλειψη των Escherichia Coli, Bacillus subtilis, Klebsiella Pneumonia, Staphlococcus Aureus και ασφαλές ώς προς τις αλλεργιές που προκαλούν τα σπόρια από τους μύκητες.

Λήδα Αναστασοπούλου, Αθήνα

Μετά από χρόνια ταλαιπωρίας από αλλεργίες στη σκόνη και στα ακάρεα και το καθημερινό ξύπνημα με καταρροή και κόκκινα μάτια, το σύστημα καθαρισμού Clean Mattress 3 βήματα  εξυγίανσης, έκανε την σημαντική διαφορά.  Από την πρώτη νύχτα απόλαυσα τον καλύτερο ύπνο που είχα ποτέ. Ευχαριστώ πολύ Clean Mattress!