Αλλεργίες

 Τα αλλεργιογόνα είναι σωματίδια που είναι αβλαβή για το σώμα μας, όμως το ανοσοποιητικό σύστημα τα αναγνωρίσει ως ξένα συστατικά και προσπαθεί να τα εμποδίσει να εισέλθουν στον οργανισμό μας.

Αυτά προκαλούν συμπτώματα όπως κόκκινα ερεθισμένα μάτια με δάκρυα, φαγούρα και βουλωμένη μύτη, ή φτάρνισμα και βήχα, ακόμη πονοκεφάλους και κρίσεις άσθματος! (παραδεχθείτε ότι ακόμη και το διάβασμα για αυτά σας προκαλεί φαγούρα).

Τα πιο συνηθισμένα αλλεργιογόνα στο σπίτι είναι τα ακάρεα της σκόνης (ή ακριβέστερα η περιττωματική ύλη τους), τα σπόρια της μούχλας και η οσμή ή η εισπνοή τριχών κατοικίδιων ζώων. ακόμη σε ορισμένες περιπτώσεις και η απλή επαφή με το ευαίσθητο δέρμα, μπορεί να σας ενεργοποιήσει μια αλλεργική αντίδραση.

Το μέσο σπίτι είναι γεμάτο με εκατομμύρια από αυτά τα σωματίδια και η αποφυγή τους μπορεί να είναι πολύ δύσκολη. Για πολλούς ανθρώπους, οι κοινές χημικές ουσίες που χρησιμοποιούνται για τον καθαρισμό ή την αφαίρεση τους μπορούν επίσης να προκαλέσουν αλλεργική αντίδραση. Σε αυτές τις ευαισθητοποιημένες προς το περιβάλλον εποχές, απλά δεν χρειάζεται να χρησιμοποιείτε χημικά για τον καθαρισμό και την απομάκρυνση των αλλεργιογόνων από το σπίτι σας, για εσάς και τους αγαπημένους σας.

Η Clean Mattress χρησιμοποιεί τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες χωρίς χημικές ουσίες για την ασφαλή αφαίρεση και εξάλειψη αλλεργιογόνων από κάθε χώρο. Αφού οι μέθοδοι μας είναι απαλλαγμένες από χημικά, όχι μόνο θα απομακρυνθούν τα αλλεργιογόνα που ήδη ζουν στο σπίτι σας, αλλά εγγυόμαστε ότι δεν είναι εφικτό να υποφέρετε από αλλεργική αντίδραση που θα προκληθεί από την παρέμβαση μας.